Unturi vegetale fără zahăr

Cele mai cumpărate

-10%
From 11.00 lei From 10.45 lei
-20%
From 33.00 lei
-30%
10.00 lei 7.00 lei
Reducere!
De la: 105.00 lei 99.75 lei
Reducere!
De la: 183.90 lei 177.49 lei

Noutăţi semipreparate

Produse fără gluten

Alimente naturale pentru copii

5% reducere la prima comandă

Abonează-te la newsletter!

Abonare

Unde am adus bucurie

Povestea unor #obiceiurisanatoase

NativeBox a luat startul cu o misiune simplă: să facem produse care te ajută să păstrezi mai uşor obiceiuri sănătoase. În 2015 am început cu primele mixuri de nuci, seminţe şi fructe uscate. Uşor de luat cu tine oriunde, bune pentru călătorii, ideale ca o gustare săţioasă plină de nutrienţi.

Am continuat să experimentăm cu produse noi şi astfel a apărut granola. Un muesli făcut la cuptor, îmbunătăţit cu nuci întregi şi creat artizanal în loturi mici pentru a ajunge la tine proaspăt. Am ascultat feedback după feedback şi ne-am pus din nou la treabă, fiind ulterior surprinşi de cât de bine au fost primiţi noii crackers de legume şi seminţe.

Am testat în continuare şi am diversificat “cutia” cu fructe uscate fără zahăr sau sulfiţi sau unturi vegetale de nuci şi seminţe. Timp de 4 ani am cunoscut zeci de furnizori locali şi din alte ţări. Am modificat reţete de nenumărate ori, am livrat la mii de clienţi din ţară şi în companii cu sute de angajaţi. Ce urmează? Ne concentrăm pe îmbunătăţirea produselor şi dezvoltarea unor noi sortimente pe care să le poţi cumpăra din magazinul online sau din locaţiile partenere, ambalaje mai prietenoase cu mediul şi mai multe materiale educative pentru a înţelege beneficiile nutritive ale produselor noastre.

Descoperă gustări sănătoase care te fac să-ţi îndrăgeşti obiceiurile!