Ne bucură foarte mult să vedem companii care au aceeași misiune ca a noastră: să îmbunătățească stilul de viață al oamenilor și să aducă mai aproape produse naturale cu nutrienți adevărați și sănătoși.

Așa am descoperit și RawBite, o companie fondată în Danemarca care a început ca și NativeBox, cu scopul de a crea un produs simplu, organic și sănătos.

Batoanele RawBite sunt raw-vegan, doar din fructe organice și nuci, cu 7 sortimente delicioase: Raw Cacao, Caju, Proteic, Spicy Lime, Mere cu Scorțișoară, Vanilla Berries și Cocos.

RawBite Romania
Primele sortimente RawBite în cutia NativeBox

De ce am ales RawBite?

În primul rând, ne-am dorit să aducem în cutie produse complementare care sunt de interes pentru clienții noștri, iar în ultimul survey, batoanele energizante au ieșit pe primul loc în rândul preferințelor. Vor urma și altele noi, promitem!

Ce ne place foarte mult la batoanele RawBite este echilibrul nutrițional cu care au fost create și pentru că sunt sățioase la o gustare între mese. Le poți lua cu tine oriunde, la birou, în mașină, pe munte, în avion și se consumă foarte ușor. Ba chiar este singurul baton alimentar din rația individuală a Forțelor Armate Daneze, așa cum scrie și Cristian aici. Așadar au fost testate în tot felul de condiții extreme 🙂

Batoanele RawBite sunt perfecte și pentru a susține competiții sportive. MICHAEL STRØM este un atlet de triatlon care consumă frecvent RawBite:

RawBite pentru antrenament
MICHAEL STRØM – atlet de triatlon

Eu folosesc de multe ori RawBite ca și masă de recuperare după antrenament. Nu simt mereu nevoia să mănânc imediat după antrenament, dar gustul bun al gustării RawBite mă ajută.

În plus, folosesc adesea RawBite atunci când călătoresc. Calitatea meselor din avion este adesea scăzută, dar îmi place foarte mult faptul că pot obține o gustare care nu este doar sănătoasă, dar are și un gust minunat.

Dacă luați în serios ceea ce mâncați și doriți să fie cât mai neprocesată posibil, având în același timp un gust bun, aș recomanda cu siguranță să încercați RawBite.

 

Cum adaugi RawBite în cutia NativeBox

Cutiile NativeBox de 5, 10 sau 20 de mixuri nu se modifică cu nimic. Tu alegi cutia, alegi mixurile preferate, iar apoi poți adăuga și batoanele RawBite. Vor veni toate în aceeași cutie, astfel încât tu te poți bucura de mai multe produse sănătoase printr-un singur serviciu.

Încearcă acum primele batoane RawBite.

Healthy love, everybody!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.