Livrarea produselor

Cost livrare

Livrarea este gratuită la comenzi peste 200 lei. Sub 200 lei costa 17 lei pentru orice oras. Ne dorim ca asta sa fie ultima ta grija si ne asumam eforturile pentru a avea un pret final care include si transportul in orice oras al tarii. Livrăm cu Fan Courier, XD Courier sau Same Day.

In ce orase livram?

Cutiile NativeBox sunt livrate atat in Bucuresti, cat si in celelalte orase din Romania. Ne ajuta curieri specializati (Fan Courier, XD Courier sau Same Day) si facem tot posibilul sa ajunga produsele la tine, oriunde ai fi in Romania.

NativeBox isi rezerva dreptul de a efectua confirmarea telefonica a comenzi inainte de onorarea acesteia.

Livrarea produselor comandate se va face doar in Romania, prin curier, de luni pana vineri, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala, in termen de maxim 48 de ore in Bucuresti si 1 – 3 zile in restul localitatilor din Romania. Livrarea produselor se va face la domiciliul, sediul sau adresa indicata de client.

Costurile de livrare sunt urmatoarele:

– 17 lei pentru o valoare a comenzii mai mica de 200 lei.
– GRATUIT pentru o valoare a comenzii mai mare de 200 RON.

Pentru livrarile in afara ariei de acoperire a curierilor, poate exista o taxa suplimentara de transport care va fi luata in considerare doar cu acordul destinatarului. Conditiile de livrare sunt supuse schimbarii fara o notificare in prealabil.


Atentie!

La primirea coletelor este obligatorie verificarea acestora in caz de deteriorare. Curierul este obligat la randul lui sa faca un proces verbal de constatare a deteriorarii pentru a putea inlocui eventualele produse deteriorate.