Istoria unei misiuni importante se scrie alături de oameni.

Am pornit la drum cu gândul de a face lumea mai sănătoasă, iar acum avem nevoie de cineva ca tine să ne ajute să dobândim mai multă forță, să dăm vestea mai departe și să fim mai buni, mai eficienți, mai pregătiți, mai organizați.

NativeBox te caută pe tine, personaj cheie în povestea gustărilor de ținut minte, pentru a ne ajuta să concepem mixurile și să livrăm mai eficient nucile și semințele la pachet. Începi energic și entuziast, așa cum am început și noi, programul ți-l construiești așa cum vrei tu, iar pe măsură ce învățăm împreună, creștem și începem să facem lucruri din ce în ce mai importante.

Cum ne-am gândit la rolul tău în povestea NativeBox?

Producție, cuvânt cheie. Ne ajuți să alegem pe sprânceană ingredientele, etichetăm împreună pungile, construim și așezăm rețete cu mixuri în pachete, și alte treburi care țin de producție și livrare în cele mai bune condiții. Cum lucrurile vor merge minunat, în timp rolul tău va deveni nu doar esențial, ci cheia cu care le vei deschide și altora oportunități de creștere. Deocamdată trebuie să creștem noi, împreună, cu pași mici și siguri.

Cine suntem?

O mână de oameni care cred despre ei că gândesc sănătos. Oricum, treburile astea se văd mai degrabă în fapte decât în vorbe, așa că hai la o cafea cu noi, să afli mai multe. Avem nevoie de tine pentru producție și chiar idei despre cum să facem lucrurile mai bine. N-o să-ți răpim mult din timp dacă vrei să lucrezi cu noi, va fi de ajuns să ajungi la noi două-trei zile pe săptămână, pentru câteva ore. Dacă ești încă la facultate, o să-ți prindă bine lucrul cu noi.

După cursurile de la facultate, o să vorbim mai multe despre cum ai putea acumula experiență și gestiona o echipă extinsă de producție.

Ce trebuie să faci deocamdată:

  • Etichetare pungi
  • Selecția ingredientelor
  • Cântărirea ingredientelor și respectarea rețetelor
  • Umplere pungi + sigilare
  • Marcarea termenului de expirare
  • Sortare în depozit

Toate astea nu mai mult de două-trei zile pe săptămână, pentru câteva ore

Ce zici, vii la o cafea la noi? Scrie-ne la [email protected]

Job productie la NativeBox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.