Sănătatea e anostă

Ar fi complet nebunesc să te gândești să mănânci un mix de nuci sănătos în fiecare zi. Sănătos e plictisitor. Nu mai bine mergi să iei ciocolata aia drăgălașă și dulce, împachetată frumos, cu văcuțe, hipopotami, jucării, cireșele, scriitură aurită, gîndită exact pentru copilul de lux din tine?!

La urma urmei, senzația sleită de dulcegărie pe papile gustative satisfăcute n-a stricat nimănui. Iei cu apă și trece. Nimic nu se compară cu plăcerea instantă a ingredientelor anonime care se topesc în gură. Ce contează domnule ce conține, are gust bun? Are!

Și zahăr, ce-ar fi viața fără atât de mult zahăr? Ce-ar fi dacă toți oamenii ar arăta, s-ar simți bine și ar mânca sănătos? Ce-ar fi dacă produsele de masă ar intra într-un plan secund și am fi cu toții mai selectivi? O nebunie, o absurditate.

health

Pofta învinge

Ar fi absurd să nu iei un covrigel-doi sau o pungă întreagă, ce îndestulător potol la foame și ce convenabil e! Și până la urmă, stomacul plin de făină n-a stricat nimănui! Când se animă pofta, n-ai ce să-i faci, se găsește un covrigel, un pufulete, un biscuițel la raft, un croissant cu multă, multă cremă, un sandviș cu sos și câte și mai câte și așa bune încât plăcerea gustului ia toate grijile cu mâna. Toată lumea face asta până la urmă. Să fii nebun să te gândești să mănânci sănătos! Nu e problemă în lume pe care o ciocolată, un pufulete, un covrig n-o poate rezolva. Plăcerea e de bază!

Oamenii normali nu se gândesc să mănânce sănătos. Vitamine, nutrienți, tocoferol, antioxidanți, enzime, proteină vegetală, Omega3, Omega6, toate astea contează doar după o vârstă. La tinerețe, avem ciocolată, covrigei, burgeri de la pe-repede-înainte, pufuleți pitorești, biscuiți de toate felurile și de toate culorile, ce mai, ceva care să domolească pofta între mese și se cumpără repede și cu noroc de nestat la coadă, de la supermarket. E o nebunie să mănânci sănătos.

Migdale crude

Chibzuința e un mit

Chibzuința e pentru nebuni. Mâncarea sănătoasă e pentru plictisitori. Gustarea cumpătată e pentru anoști. Pentru oameni cărora le pasă și de vitamine, și de hrană în fața mâncării cerută de poftă, le pasă de siluetă, mișcare, echilibru și toate aspectele astea sordide.

pexels-photo-173665

 

Nut Snack e cheia

Orice om normal apreciază o ciocolățică bună. Pentru ceilalți, există Nut Snack.

Nut Snack e un mix pentru oricine înțelege că alegerile la îndemână nu sunt tot timpul cele mai potrivite. Pentru cine știe că în fond, ești și ceea ce mănânci. Că pofta se mai și ține în frâu cu rațiune și se îmblânzește cu vitamine, nu cu amorțeala plăcerii.

Pure Nuts e pentru oamenii care știu că hrana sănătoasă e beneficiu pe termen lung. E o nebunie să crezi asta, cine se mai gândește la beneficii pe termen lung când prezentul e continuu, carpe diem, nu știm mâine ce va fi, de ce să ne ignorăm plăcerile?!….

Pentru cei care își educă plăcerile, avem Nut Snack. Un mix pregătit de noi cu ingrediente la fix, pentru sănătate la trup și la minte, gustare echilibrată și avantaj la piele, memorie, digestie, anduranță.

Am pus în Nut Snack un mix de nuci bune, pure, adevărate și puternice în aportul de vitamine, nutrienți, antioxidanți și acizi grași sănătoși.

pure nuts

 

Avem mix de nuci migdale crude, caju crud și alune de pădure. Toate alese cu mâinile noastre, gustate, porționate și împachetate de noi. Garantate ca gustări nemaipomenite între mese. Pentru diete echilibrate, obiceiuri de nutriție chibzuite, o nebunie pură la care numai unii dintre noi se gândesc.

Nut Snack are 200 g într-o pungă resigilabilă, să poți hidrata mixul de nuci direct în pungă.

Păstrează obiceiurile sănătoase, ca orice om cu nebunie la cap, și alege o gustare cumpătată.

De acum, Nut Snack se găsește permanent în lista de mixuri NativeBox.ro

Comandă aici

One thought on “Nut Snack. Beneficiile celui mai sanatos mix de nuci

  1. Pingback: Unt de arahide, cel mai bun pentru mic dejun - NativeBox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.