Iulia Iacob – The event planner

Iulia este antreprenor la FloriÎnBacău.ro și Mugur de Zof, iubitor de românesc pe blogul ei și un instagrammer foarte activ. Atât de activ, încât ne-a surprins de fiecare dată cu fotografiile ei. Așa că am decis să o luăm la câteva întrebări.

Nucile/semințele favorite și de ce.

Iulia Iacob: Îmi este greu să decid, îmi plac ambele în aceeași măsură. În urmă cu doi ani, mă amuzam când o vedeam mereu pe mama cu o cutiuță cu nuci sau caju, nu prea le vedeam integrate în meniul meu zilnic. Acum însă nu lipsesc din iaurtul de la micul dejun sau din gustările din timpul zilei, oleanginoasele sunt o sursă sănătoasă de proteine şi vitamine. Recunosc că am o slăbiciune pentru nucile verzi, mă și văd sub nucul bunicilor cu mâinile verzi decojindu-le.

A photo posted by Iulia Iacob (@iuliaiacob) on

Sală sau alergare/mers outdoor?

Iulia Iacob: Prefer mersul la sală şi să urmez un antrenament bine structurat, care să mă ajute să lucrez bună parte din muşchi. De un an am decoperit crossfit-ul, iar ce mă atrage la acest program este atmosfera electrizantă din timpul antrenamentului. Complexitatea și varietatea elementelor te fac să găsești în tine resurse nebănuite și să îți dorești de fiecare dată să-ți depășești limitele.

A photo posted by Iulia Iacob (@iuliaiacob) on

Recomandă-ne o rețetă rapidă cu care sigur ai convinge pe cineva să mănânce mai sănătos.

Iulia Iacob: Totul ține de echilibrul corp-minte, important este ca tu să te simți bine în pielea. Prin programul Limitless pe care l-am testat timp de două luni, am învățat că disciplina, modul în care combini alimentele și mesele regulate sunt secretul. Până atunci avocado nu se afla pe lista de cumpărături, ei bine rețeta de guacamole m-a făcut să nu uit niciodată să îl pun în coș. Se ia un avocado copt, se curăță și se dă prin blender, se adaugă ceapă și roșii mărunțite. Îl amestecăm cu zeamă de lămâie, un pic de ulei, sare și e numai bun de servit pe o felie de wasa.

Obiceiul sănătos la care nu ai putea renunța.

Iulia Iacob: Nu aș putea renunța la laptele și iaurtul de capră de la mini ferma familiei. Îmi încep ziua cu un iaurt sau brânză proaspătă de capră, două linguri de nuci și două de fulgi de ovăz și o închei cu o cană de lapte cald. Sunt sursa mea de energie pentru întreaga zi.

Un loc în care evadezi când vrei să te relaxezi.

Iulia Iacob: Într-o livadă plină cu pomi, pe malul mării admirând răsăritul sau alergând prin iarbă în picioarele goale. Acestea sunt momentele în care pun pauză la alergătură, la lucruri de făcut și doar mă bucur.

Plăcerea ta vinovată este…

Iulia Iacob: cafeaua cu lapte, aici nu vorbim de una pe zi :), KFC și minunatele eclere :p

A photo posted by Iulia Iacob (@iuliaiacob) on

Ce te face să zâmbești de fiecare dată?

Iulia Iacob: Sunt multe momente în care zâmbesc, dar preferate mele sunt cele petrecute în familie. Reușitele și întâlnirile cu oamenii faini, lasă mereu în urmă un zâmbet ștrengar.

Un loc unde mănânci bine întotdeauna și sănătos.

Iulia Iacob: Nicăieri nu e mai bine ca acasă, e locul unde știu sigur ce mănânc. Cămara mamei e mereu plină de bunătăți făcute în casă, în frigider ne așteaptă cașul și brânza proaspătă de capră, iar tata nu întârzie să apară cu lădița de legume din grădină. Să mai zic de țapul la ceaun cu mămăliguță?

O carte / un film / o piesă de teatru care te-a cucerit în ultima perioadă.

Iulia Iacob: Mindset C. Dweck/ Whiplash/ Egositul

O aplicație care te ajută real pentru un corp sau o minte sănătos/sănătoasă.

Iulia Iacob: Daily Water/ Sworkit

Mixul preferat de la NativeBox.ro.

Iulia Iacob: Zen Bee 🙂


Împarte povestea Iuliei și hai să ducem obiceiurile sănătoase mai departe. Vorbim și pe Facebook despre #obiceiurisanatoaseurbane.

Foto: Instagram Iulia și Facebook Iulia

One thought on “Obiceiuri sănătoase urbane: Iulia Iacob, the event planner

  1. Pingback: Obiceiuri Sanatoase Surprinse Pe Instagram - NativeBox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.