Coacăze în ciocolată neagră belgiană – fără gluten
Ingrediente: Coacăze 54% (coacaze, zahăr, sirop de glucoza-fructoză, regulator de aciditate: acid citric, făină de orez, aromă, conservant: sorbat de potasiu), ciocolata 45% (zahăr, masa de cacao, unt de cacao, grasimi anhidre din lapte, emulgatori: lecitină, aromă naturală de vanilie), agent de glazurare: gumă arabică. Cacao solidă minim 53%. Valoarea nutrițională în 100 g: Energie: 1793 kJ / 427 kcal; Grăsime: 14,9g din care acizi grași saturați: 9,3g; Carbohidrați: 66,2g din care zahăr: 50,7 g; Proteine: 3,6 g; Sare: 0,01 g.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Data expirării înscrisă pe ambalaj. Masa netă: 80g
Irina Z. (proprietar verificat) –
Valentina (proprietar verificat) –
Daniel-Marian (proprietar verificat) –
Dulci, nu foarte multe in pachet. Nu au impresionat atât de mult (gustul seamănă cu cel al stafidelor in ciocolata)
Valentina (proprietar verificat) –