Mix pentru blat de pizza – Produs fara gluten, fara ou, fara lapte, fara soia
Ingrediente: amidon de porumb, făină de orez, făină de hrişcă 7%, zahăr, fibre vegetale, sare . Adaosuri; făină de guar, gumă xantan.
Poate conţine urme de Lupin.
Valori Nutriţionale/100g
Valoare energetică 1505 kj / 363 kcal, proteine 2,0g; carbohidraţi 86,1 g; glucide 3,3g; lipide 0,8 g; lipide saturate 0,2 g; fibre alimentare 1,6 g; sodiu 0,6g.
Mod de preparare
500g Mix, 370g apa, 10g drojdie proaspata, 30g ulei de masline extra virgin, 500g piure de rosii, 8g sare, busuioc, oregano. Se pune faina intr-o oala.Se dizolva drojdia in apa calduta. Amestecati cu faina pana ce obtineti un aluat uniform. Cu grija adaugati uleiul si sarea si preparati aluatul. Acoperiti cu un prosop de bucatarie si puneti in frigider timp de aprox 2 ore. Dupa gust condimentati piureul de rosii cu ulei de masline, sare si oregano. Impartit aluatul in 3-4 parti egale, si lasati sa creasca. Puneti faina pe maini si intindeti aluatul in forma de cerc cu diametru de aprox 28-30cm. Puneti in cuptor preincalzit la 250 C timp de 5-7 minute. Scoateti, ungeti cu piure de rosii, presarati cu mozzarella si puneti in cuptor la 250 C timp de 15 minute
Masa neta: 1000 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.