Roşii uscate
Roşiile uscate sunt o gustare savuroasă. Merg alături de o salată, peste o porţie de paste sau pe un platou de aperitive. Vor fi o încântare pe lângă un pahar de vin rose şi brânză. O gustare pe care o poţi consuma ca atare, dacă vrei să simţi adevăratul gust de roşii.
Beneficii pentru roşii uscate
Roşiile uscate păstrează multitudinea de beneficii a fructelor proaspete. Sunt astfel disponibile o perioadă mai îndelungată pentru consum şi o sursă naturală de proteine, fibre, vitamine din complexul B, potasiu şi fier.
Informaţii nutriţionale per 100g
Energie – 1154 KJ/274 kcal
Grăsimi – 0,4 g
– din care saturate – 0,05 g
Carbohidraţi – 46,99 g
-din care zaharuri – 38,90 g
Fibre – 18,80 g
Proteine – 11,20 g
Sare – 0,04 g
Utilizare:
Foloseşte roşii uscate pentru a prepara un pesto rosso – înlocuind pesto-ul verde, tradiţional obţinut cu busuioc.
Obicei bun de păstrat:
Alege roşiile uscate, puţin ulei de măsline şi puţină sare de mare pentru o tartină uşor de preparat în locul unui sandwich.
Marin –
Foarte gustoase. Le folosesc la gatit si imi place ca nu sunt extrem de uscate.
Anonim (proprietar verificat) –
Acestea nu prea imi plac
Anonim (proprietar verificat) –
Mihai C. (proprietar verificat) –
Alexandra T. (proprietar verificat) –