Termeni si conditii

Acest document, alături de documentele de Politica de utilizare cookies și Politica de confidentialitate, reprezintă contractul dvs. cu NativeBox.ro.

1. Descrierea platformei
Platforma www.nativebox.ro (denumita in continuare „Native Box” sau „platforma”) este detinuta de catre societatea Native Box Online SRL (denumita in continuare Native Box) o societate romana, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/7112/11.06.2015, avand CUI 34640209 si cont bancar nr. RO37INGB0000999905068980
Native Box pune la dispozitia clientilor sai, prin intermediul platformei, mixuri de nuci, seminte si fructe deshidratate, in diferite cantitati si modalitati de ambalare, mixuri care pot fi achizitionate prin comanda unica sau sub forma de abonament.

2. Scopul termenilor si conditiilor
Prezentul document reglementeaza conditiile de utilizare ale platformei de catre vizitatori si clienti, precum si modalitatea in care produsele vandute in cadrul platformei pot fi cumparate. Prezentul document are valoarea unui contract la distanta incheiat intre Native Box si clienti, producand asadar efecte juridice de la data acceptarii sale de catre clienti.

3. Acceptarea termenilor si conditiilor. Modificarea acestora.
Prin accesarea platformei www.nativebox.ro orice vizitator sau dupa caz client este obligat sa citeasca si sa respecte termenii si conditiile platformei.

Prezentul document se considera inteles si acceptat fara rezerve in urmatoarele situatii si modalitati:
a) Prin efectuarea unei vizite in cadrul platformei de catre orice vizitator;
b) Prin bifarea rubricii „sunt de acord cu termenii si conditiile platformei” la momentul crearii oricarui cont de utilizator in cadrul platformei;
c) In procedura de plasare a comenzii, pentru clientii care comanda fara cont de utilizator, prin bifarea rubricii „sunt de acord cu termenii si conditiile platformei”;

Termenii si conditiile pot fi modificate in mod unilateral de catre Native Box, fiind de datoria fiecarui vizitator sa verifice daca au survenit modificari. Pe cale de exceptie, Native Box se obliga sa notifice toti utilizatorii care au cont pe platforma cu privire la schimbarea termenilor si conditiilor, in termen de 3 zile de la modificare acestora, prin email sau prin notificare trimisa in contul de utilizator.

4. Utilizarea platformei. Crearea contului de utilizator.
Platforma poate fi accesata de catre orice persoana, in scopul informarii despre produsele Native Box sau in scopul achizitionarii acestora. Utilizarea platformei in orice scop ilicit sau imoral este interzisa.

Pentru plasarea unei comenzi, orice vizitator poate alege intre plasarea unei comenzi fara crearea unui cont de utilizator sau plasarea unei comenzi cu crearea prealabila a unui cont de utilizator.

Prin crearea unui cont de utilizator, utilizatorul intelege si accepta ca datele sale personale furnizare prin formularul de creare cont (https://www.nativebox.ro/contul-meu) vor fi colectate si prelucrate in scopul vanzarii catre utilizator a produselor Native Box si in scop de reclama si marketing.

In vederea crearii contului de utilizator, dupa furnizarea datelor personale solicitate prin formularul de creare cont, platforma va solicita acceptarea prin bifare a termenilor si conditiilor platformei. In acest sens, crearea unui cont nou de utilizator este permisa numai daca se bifeaza acceptarea termenilor si conditiilor platformei.

Totodata, prin acceptarea termenilor si conditiilor, utilizatorul isi da acordul expres pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, conform prezentului document si a politicii de confidentialitate.

5.Plasarea unei comenzi.
Prin intermediul platformei pot fi achizitionate produse astfel cum acestea apar in pagina https://www.nativebox.ro/. Produsele disponibile la vanzare pe platforma Native Box pot varia in functie de stocuri sau de alte motive, la latitudinea Native Box.

Orice persoana poate plasa o comanda pe platforma Native Box astfel:
a) Clientul alege produsele prin selectarea acestora, a cantitatii dorite si a frecventei de livrare a acestora;
b) Clientul introduce produsele in cos, fiind informat despre valoarea totala de plata;
c) Clientul introduce datele personale solicitate (date de identificare, date privind adresa de expeditie, date de facturare, alte date dupa caz) si apasa butonul „trimite comanda” acceptand in prealabil termenii si conditiile platformei;
d) Produsele pot fi achizitionate o singura data sau sub forma de abonament. Pentru aflarea cantitatilor ce pot fi cumparare si a preturilor aferente produselor, va rugam sa consultati pagina https://nativebox.ro/categorie-produs/produse/.

Cantitatea de produse disponibile la un moment dat este semnalizata in cadrul site-ului. Cu toate acestea exista riscul ca, urmare a plasarii mai multor comenzi in cadrul platformei in acelasi timp, stocurile de produse sa se epuizeze. Intr-o atare situatie Native Box se obliga a notifica clientii care au plasat o comanda prin intermediul platformei, in termen de maxim 4 ore cu privire la epuizarea stocurilor si dupa caz: sa stabileasca cu clientii o noua data de livrare; sa restituie suma achitata cu titlu de pret.

Native Box poate aduce si livra la comanda o cantitate mai mare de produse decat cele semnalizate pe site. Pentru a comanda o cantate mai mare de produse decat cele semnalizare ca fiind disponibile pe site, va rugam sa ne contactati prin email la adresa [email protected] urmand ca o atare comanda sa fie considerata ferma numai dupa ce Native Box confirma in scris acceptarea comenzii.

6. Pretul produselor
Preturile prezentate sunt finale, includ costul de livrare si nu contin TVA (intrucat societatea nu este platitoare de TVA).

Pretul produselor este afisat in pagina https://nativebox.ro/produse/ si difera in functie de cantitatea comandata si frecventa livarii. In acest sens, clientii pot opta intre plasarea unei comenzi pentru o livrare singulara sau plasarea unei comenzi pentru livrarea produselor de tipul abonament (pe o perioada cuprinsa intre o luna si 3 luni).

Pretul poate fi modificat in mod unilateral, clientul avand obligatia de a consulta pagina descriere produse pentru aflarea acestuia. Totodata, pretul pentru produsele comandate va fi afisat in procedura de comanda.

Pretul produselor comandate se achita la momentul plasarii comenzii, cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati MobilPay.ro sau prin transfer bancar. Cu titlu de exceptie, in cazul comandarii de produse sub forma de abonament, plata produselor comandate se poate face lunar, dupa un calendar al platilor ce va fi comunicat in procedura de comanda. Native Box va transmite clientilor factura fiscala pentru fiecare plata efectuata.

Datele de livrare ale produselor vor fi specificate in procesul de comanda, la momentul plasarii comenzii. Modificarea datelor de livrare a comenzilor poate fi realizata numai de comun acord. Native Box va livra produsele comandate la data specificata in procesul de comanda (in 1-3 zile) prin metodele de transport afisate.

Produsele vor fi livrate la adresa specificata de client in formularul de comanda. In cazul in care se doreste specificarea anumitor observatii legate de livrare, precum: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, acest lucru va fi posibil prin introducerea specificatilor in zona de „observatii” din pagina de finalizare a comenzii.

7. Livrarea comenzilor. Anularea unei comenzi
Orice comanda este ferma si nu poate fi anulata decat cu acordul expres al Native Box sau in situatiile de mai jos.
Invederam clientilor faptul ca in acord cu prevederile art. 16 din OUG 34/2014, in cazul vanzarii de produse susceptibile de a se deteriora sau expira rapid, precum si in cazul vanzarii de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator, prevederile OUG 34/2014 privind dreptul de returnare nu sunt aplicabile. In acest context, avand in vedere produsele vandute prin intermediul platformei, va aducem la cunostinta ca produsele comandate si livrate nu pot fi returnate.

Cu titlu de exceptie, produsele comandate si livrate pot fi returnate in situatia in care acestea au fost livrate desigilate, nu respecta standardele de calitate, sau daca dintr-o eroare au fost livrate alte produse decat cele comandate. In acest caz produsele pot fi returnate pe cheltuiala Native Box, in termen de 14 zile de la data livrarii acestora.

Totodata, in cazul in care clientul a comandat produsele sub forma de abonament, abonamentul contractat poate fi suspendat sau dupa caz intrerupt, in situatia in care clientul transmite Native Box o astfel de solicita telefonic sau prin email cu cel putin 7 zile inaintea datei de livrare stabilite.

Astfel, clientul poate solicita suspendarea sau intreruperea abonamentului oricand dupa prima livrare, urmand ca solicitarea acestuia sa produca efecte incepand cu urmatoarea livrare (daca solicitarea este transmisa cu cel putin 7 zile inainte de livrare). In aceasta situatie, Native Box se obliga sa restituie clientului suma de bani aferenta produselor care nu se vor mai livra.

Totodata, Native Box isi rezerva dreptul de a suspenda abonamentul clientului daca acesta nu efectueaza plata la termenele stipulate in procedura de comanda. Reluarea livrarii produselor comandate va fi efectuata in termen de 7 zile de la efectuarea platii restante.

Pentru exercitarea dreptului de retunare a produselor, precum si a dreptului de suspedare sau intrerupere a abonamentului, astfel cum acestea au fost reglementate mai sus, va rugam sa notificati prin email Native Box.

8. Drepturi si obligatii
Vizitatorii si clientii platformei au obligatia:
a) de a folosi platforma cu buna credinta, numai in scopul informatii cu privire la produsele Native Box si/sau al cumpararii acestor produse;
b) de a respecta legislatia in vigoare pe toata perioada in care se afla pe platforma Native Box;
c) de a respecta drepturile de autor ale Native Box;
d) de a nu revinde produsele achizitionat prin intermediul platformei, fara acordul Native Box;

9. Garantii
Disponibilitatea site-ului
Cu toate ca scopul Native Box este sa ofere un serviciu online continuu si stabil, nu putem promite ca serviciile noastre vor fi disponibile tot timpul, ca vor putea raspunde la toate cerintele sau ca nu va avea erori. Daca o eroare intervine in timp ce utilizezi site-ul nativebox.ro, te rugam sa ne contactezi si vom rezolva problema intr-un timp cat mai scurt.

Accesul pe site-ul www.nativebox.ro poate fi uneori restrictionat pentru mentenanta, actualizari ale sistemului sau pentru adaugarea unor functionalitati noi. In cazul in care site-ul nativebox.ro nu este disponibil, termenii de livrare sau anulare a produselor raman aplicabile.

Produsele
Produsele comercializate pe platforma respecta toate standardele de calitate si siguranta in vigoare, inclusiv in ceea ce priveste ambalarea si etichetarea. In acest sens, mixurile Native Box sunt create numai din produse achizitionate de la producatori sau distribuitori autorizati, care garanteaza pentru calitatea acestora. Totodata, mix-urile Native Box sunt vandute in termenul de valabilitate specificat de producator si respectand specificatiile acestora.

In cazul in care constatati orice problema legata de calitatea mix-urilor Native Box intelegem sa va returnam costul acestora si/sau sa va transmitem fara niciun cost suplimentar noi mixuri similare celor comandate.

Cu toate acestea Native Box nu poate fi tras la raspundere si nu este obligat sa repare in nici un alt mod prejudiciu cauzat ca urmare a calitatii defectuoase a mixurilor (cu exceptia returnarii banilor sau a punerii la dispozitie a unui mix nou) avand in vedere ca acestea sunt vandute in termenul de valabilitate specificat de producator si respectand specificatiile acestora. In acest sens, va rugam sa va adresati producatorilor produselor care alcatuiesc mix-urile Native Box care ofera garantia pentru calitatea acestora.

In pagina fiecarui produs este prezentata o descriere a ingredientelor incluse. Deoarece produsele sunt selectate si ambalate in acelasi mediu, nu putem garanta ca produsele noastre nu contin si alte urme de ingrediente decat cele mentionate in descriere.

Totodata, avand in vedere ca produsele comercializate pot contine alergeni, fiecare client intelege sa consume aceste produse pe raspunderea sa. Nu recomandam consumarea produselor Native Box de catre persoanele care cunosc ca manifesta orice fel de alergie sau intoleranta fata de produsele care constituie mix-urile Native Box. In acest sens, va rugam consultati eticheta produselor inainte de a le cumpara si consuma.

Native Box nu raspunde pentru alterarea produselor in timpul transportului. Cu toate acestea, daca coletul ajunge la dvs. in stare improprie, va rugam sa ne contactati pentru a solutiona eventualele probleme

10. Drepturi de autor
Native Box detine drepturi de autor si/sau dupa caz un drept de folosinta asupra platformei, textelor, imaginilor, logo-urilor, video-urilor, elementelor de grafica web, scripturi si orice alte date din cadrul platformei, precum si asupra denumirii „native box”. Pe cale de consecinta, vizitatorii platformei si clientii sunt obligati sa respecte dreptul de autor al Native Box, sub sanctiunile prevazute de lege.

Link-uri externe:
Este posibil ca site-ul nativebox.ro sa includa uneori link-uri catre alte website-uri care nu sunt detinute de Native Box. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a oferi informatii aditionale, insa fara a avea responsabilitatea continutului, a politicilor de confidentialitate sau a oricarui lucru furnizat de terte site-uri.

In cazul in care se adauga un link catre site-ul nativebox.ro si vom solicita inlaturarea lui, ne rezervam drepturile de a cere acest lucru.

11. Alte clauze
Orice litigii derivand din prezentul document se vor solutiona pe cale amiabila, sau dupa caz de catre instantele competente de la sediul Native Box.

Prezentul document este guvernat de legea romana.

Pentru orice comunicare cu Native Box va rugam sa folositi adresa de email: [email protected]